Over ons & betaal/verzendinformatie

Welkom bij de online hobbywinkel: De hobbyvlinder.

Onze namen zijn Saskia en Minou, via email of de Whats-app kunt u snel al uw (hobby)vragen stellen.

Gegevens van De hobbyvlinder

OPENINGSTIJDEN HOBBYWINKEL EN WOLWINKEL

Online zijn wij altijd open, vragen per email of Whats-app worden overdag snel beantwoord.

De winkel in Assendelft / Zaanstad is open op afspraak, stuur ons een berichtje wanneer u langs zou willen komen via de chat of naar info@dehobbyvlinder.nl

Na 1 september 2020 starten we weer met ons Haakcafé en de workshops. 

  • Elke 2e maandag van de maand is er haakcafé en is de winkel open van 19:00-21:00u
  • Elke 4e woensdag van de maand is haakcafé en is de winkel open van 19:00-21:00u

Pluimgraaf 16

1567 AB  Assendelft

Noord-Holland

email: info@dehobbyvlinder.nl,

Het snelst zijn wij te bereiken per email.

KvK nummer: 59594640; BTW nummer: NL 853560754B01

tel.nr. 06-45391698 (Minou, liefst per whats-app) of tel.nr. 06-21671197 (Saskia), mochten we niet kunnen opnemen spreek iets in en wij bellen zo spoedig mogelijk terug.

Betaalinfo

IBAN ING nummer: NL28 INGB 0007 6825 95 t.n.v. De Hobbyvlinder

Wanneer u uw bestelling in winkelmand heeft gedaan, kunt u de bestelling afronden. Op het moment dat het bedrag op de bovenstaande rekening staat, wordt uw bestelling direct verzonden. Met Ideal betalen betekent voor 16u besteld is dezelfde dag nog verzonden. Betaalmogelijkheden: Ideal of bankoverschrijving.

Verzend + retour info

Bij het factuurbedrag staan de verzendkosten. Bij een pakket is dat €7,25. De meeste producten kunnen echter door de brievenbus, hierbij geldt dat er gekeken wordt naar het gewicht. Wij hanteren de prijzen van PostNL. Soms worden de verzendkosten toch verkeerd berekend, wanneer dit betekent dat u teveel betaald, zullen wij dit zo snel mogelijk corrigeren.

Iedereen heeft 7 dagen bedenktijd. Retouren is dan mogelijk zonder opgaaf van reden, verzendkosten voor het terug sturen van de producten is voor rekening van de koper. Wanneer de producten in goede staat bij ons terug zijn, zullen wij spoedig overgaan tot het terugbetalen van uw bestelling. 

De hobbyvlinder; over ons

In 2012 hebben wij De hobbyvlinder opgericht. Wij staan ervoor dat al onze artikelen kwalitatief goed zijn, maar wel voor een zo laag mogelijke prijs. Als wij korting krijgen, profiteert u direct mee. Bij diverse artikelen is er ook stapelkorting, dat betekent dat hoe meer u bestelt, hoe lager het bedrag per artikel.

Het creatief bezig zijn in groepsverband is altijd nog leuker dan alleen, vandaar dat wij meerdere creatieve workshops in ons aanbod hebben staan. Zie voor het complete aanbod: workshops. De workshops geven wij in onze winkel of op locatie. Op de homepagina staan de data van workshops waar u zich op kan inschrijven, maar zelf een datum kiezen is ook mogelijk. Elke workshop gaat door vanaf 3 personen, dus heeft u zelf een groep van 3 of meer mensen laat het ons weten en we kunnen een workshop avond inplannen.